Komplett Utemiljø

Bryggehage med egen sandstrand

Informasjon

AvdelingHaugesund
Kvadratmeter650m²
Byggeår2017
PriskategoriPrisklasse 5

Hagen

Kundens ønske

Familien på fire ønsket å friske opp og gjøre uterommet, som ligger helt inntil Smedasundet i sentrum av Haugesund, litt grønnere.

Var kun en parkeringsplass

Med det nærliggende massive brokaret som bakgrunn, designet vi et uterom med elementer som i stor grad flytter fokus over på de grønne, og hyggelige elementene. Vi benyttet formklippede trær, både i espalier og parasollform for å skape en følelse av landskap. Trærne er plantet i store plantekasser i Cortènstål som passer svært godt inn i dette rustikke havnemiljøet. Sammen med moderne glassrekkverk med inntrukkede partier, terrasser i solid Kebony bryggeplank og bugnende beplantning ble resultatet en herlig uteplass for familien, som tidligere ikke brukte uterommet til annet enn parkeringsplass.

Lek og avslapping

Som en liten estetisk lykkepille integrerte vi en liten sandstrand ved sitteområdet, hvor barna leker i sanden og de voksne kan nyte sole i solsengene på fine sommerdager. Gårdsrommet ble belagt med brun marktegl som matcher fargene i omgivelsene meget bra. Marktegl er brent leire, et naturprodukt som hat tilsvarende holdbarhet som naturstein.

Bilder

Se gjennom bildene, og legg til favorittene på din Pinterest.