Komplett Utemiljø

Drivhushagen

Informasjon

AvdelingHaugesund
Kvadratmeter600m²
Byggeår2016
PriskategoriPrisklasse 4

Hagen

Kundens ønske

Hage kan med enkle grep blir så mye mer enn bare plen og noen epletrær. Her var ønsket å fjerne deler av en skrå plen, og omdanne det til et vakkert uteområde med drivhus, uteplass med stammetrær, naturlig beplantning, stier, og belysning.

Konstruert for norsk kystklima

Hovedattraksjonen her er det solide drivhuset med påbygget bod. Dette drivhuset har stormgaranti og er konstruert for norsk kystklima. Vi planerte areal for drivhus med uteplass, bygget forstøtningsmur, trapper, og stier med singelarmering. Terrassen utenfor stuen ble utvidet. Vi bygde en stor pergola, og levegg mot nabohuset for å skape den gode romfølelsen. Til slutt ble hagen beplantet med formklippede parasolltrær, busker, prydgress, og blomstrende stauder.

Piazza med belysning

Det ble montert lyspullerter og bakkespotter som lyser opp trærne i hagen, og sammen med lys i drivhuset gir dette hagen en vakker glød på kveldstid. Resultatet i dette hageprosjektet ble et rustikt, naturlig vakkert hagemiljø. Det flotte drivhuset er en attraksjon som lokker hageeieren ut og innbyr til hygge og hageglede. Den Piazza-lignende plassen utenfor drivhuset tilfører plassen en litt drømmeaktig middelhavsfølelse, med utsikt over vakre Etne med fjord og fjell.

Bilder

Se gjennom bildene, og legg til favorittene på din Pinterest.