Komplett Utemiljø

Feriefølelse året rundt, bygget hagedrømmen fra A-Å

Informasjon

AvdelingHaugesund
Kvadratmeter700m²
Byggeår2017
PriskategoriPrisklasse 5

Hagen

Hage istedenfor hytte

«Vi vurderte å bygge hytte på fjellet, men siden vi reiser så mye i ukene, bestemte vi oss for å bygge en herlig hage istedenfor. Resultatet ble et hageparadis til glede hver dag hele året., Dette er virkelig kortreist hverdagslykke, vi nyter hver dag i hagen, og vedlikeholdet er minimalt», sier det hageglade ekteparet fra Vormedal, Karmøy. Flere og flere av våre kunder ønsker å utnytte hverdagene bedre. Ved å investere i et eget hageparadis kan man nyte hverdagen hjemme i mye større grad og ikke måtte reies bort for å finne ro og harmoni.

Dråpeformede terrasser

Her har vi totalrenovert hele uteområdet og bygget opp alt på nytt etter kundes behov og ønsker. Hageanlegget består av tre nivåer og starter nederst med gårdsplassen. Fra inngangen ledes man videre opp til neste nivå hvor det er plantet formklippede parasolltrær av agnbøk, integrert i dråpeformede terrasser som ønsker velkommen og innbyr til rekreasjon. Hagestuen her har utsikt sørover mot Karmsundet og Avaldsnes vikinggård. Her er det lett å la tankene fare og finne hvile.

Materialer som varer livet ut

Oppå garasjen er det utformet en takterrasse med pergola, plantekasser, vannspeil og en rustikk trebenk. På tredje nivå kommer man til enda en hagestue med utekjøkken og spiseplass. Begge hagestuene er bygget med materialet Accoya som har et vakkert og rolig uttrykk, med enestående varighet. I gangarealene er det brukt singelarmeringsmatter med gyllen strandsingel i, og kanter/plantekasser av cortènstål for å skape et rustikt og levende utrykk som samspiller fargemessig. Alle terrasser og levegger er oppført i materialer fra Kebony. Rundt omkring i hagen er det også montert inn hagebelysning som gir en vakker effekt og fremhever elementene på en diskret måte året rundt. Her kan man nyte dagene uansett vær, og velge hvor man ønsker å sitte ut fra hva som passer best akkurat det tidspunktet på dagen.

Bilder

Se gjennom bildene, og legg til favorittene på din Pinterest.