Komplett Utemiljø

Gårdsrom og hage tilpasset moderne byggestil

Informasjon

AvdelingStavanger
Kvadratmeter650m²
Byggeår2019
PriskategoriPrisklasse 4

Hagen

Natursteinsmur som forstøtning

Et spennende prosjekt i Stavanger hvor kunden ønsket et hageanlegg som speilet det stilige huset på en god måte. Vi la brostein i gårdsrommet med natursteinsmur som forstøtning sammen med stammetrær og frodig lav undervegetasjon.

Rik beplantning

Inne i hagerommet plasserte vi plantekasser i farger som tok opp fargene på fasaden, beplantet en rik seleksjon av stauder og prydgress som gir hele hagerommet en bugnende og naturlig følelse. Her er det valgt ut gode plantesorter som både dekker for ugress og blomstrer hele sesongen. Etter et par sesonger er alle plantearealer sammenvokst og vedlikeholdet er minimalt, kun en rensk i bed om våren er alt som skal til. Bugnende, vakkert og tidløst.

«Dette er den kjekkeste delen av jobben.»

Kristin og Odd Helge var og plantet alt av stauder, prydgress og hekk på dette prosjektet. Odd Helge plantet en ferdighekk av bøk som skjermer for innsyn i næringsrik kompostjord. Inne i hagerommet er det store bed og plantekasser med flotte kombinasjoner av stauder og prydgress. Etter en lang vinter synes Kristin det er fantastisk å komme seg ut, og plante på våren.

Bilder

Se gjennom bildene, og legg til favorittene på din Pinterest.