Komplett Utemiljø

Skjermet og innholdsrikt uterom

Informasjon

AvdelingHaugesund
Kvadratmeter250m²
Byggeår2017
PriskategoriPrisklasse 4

Hagen

Vi fikk utfolde oss

Et spennende prosjekt hvor vi fikk utfolde oss med våre grunnideer. Det moderne huset bygget i betong står nå midt i en grønn og herlig hage. Som skjerming satte vi opp en levegg og plantet espalier trær på innsiden med frodig variert underbeplantning.

En oppmerksomhetssyk varmepumpe

Midt i hjertet av uteområdet var det plassert en skjemmende varmepumpe, dette løste vi ved å designe en kunstnerisk sort skjuler som tar oppmerksomheten istedet. Installasjonen ble lakket sort og vi plantet i bunn for å lage et organisk uttrykk. Resultatet ble virkelig bra, ingen tenker på at det står en varmepumpe der lengre.

Inngangspartiet

Ved inngangen er det bygget en steingard med dyrkningstein som tar opp høydeforskjellen og samtidig matcher den litt røffe arkitekturen. Vider innover i hagen vandre man på plasstøpte betongheller med gyllen singel lagt i singelarmering. Beplantningen er variert slik at det alltid er noe vakkert som fanger øyet.

Sitteplass med overbygg

Også her ble det laget en sitteplass med overbygg og glasstak, sitteplassen er nedsenket og dette gjør at man får en lun og skjermet følelse. Og med indirekte belysning i plantekasser, trapper og bed er hagen en opplevelse å være i også etter at solen har gått ned.

Bilder

Se gjennom bildene, og legg til favorittene på din Pinterest.