Komplett Utemiljø

Stord Havbrukspark

Informasjon

AvdelingHaugesund
Kvadratmeter6000m²
Byggeår2019
PriskategoriPrisklasse 5

Hagen

Om kunden

Erko Settefisk AS er nå i ferd med å bygge opp et massivt landbasert havbruksanlegg i vakre Sagvåg på Stord. Erko Seafood har stort fokus på å drive sin virksomhet så miljømessig som overhode mulig. De beste miljømessige forhold skaper den beste kvaliteten på fisken. Med god biologisk produksjon vil også lønnsomheten for selskapet styrkes. Eierene av selskapet tenker og handler helhetlig i alle sine prosjekter og ønsker at også uteområdene på anleggene skal gjenspeile selskapets ideologi og miljøfokus.

Kundens ønske

Slike uteanlegg er ofte sterile og praktiske, men det ønsket eierene å ta tak i, gjøre anlegget frodig, naturlig og imøtekommende for besøkende og ansatte. Et vakkert utemiljø er en viktig brikke i å skape en positiv, trivelig og effektiv bedriftskultur.

Vår løsning

I dette prosjektet har vi designet og bygget et uteanlegg som tilpasser seg omgivelsene på best mulig måte. Hele uteanlegget er belyst med moderne LED armaturer fra BEGA, med design som tar igjen byggenes arkitektur. Hovedelementet er dyrkningssteinsmuren som strekker seg over et stort plenareal, og går litt opp og litt ned, og litt til sidene nesten som bølger. Vi synes det passet veldig godt til konseptet til Erko Settefisk.

Beplantning

Furutrær, beplantninger med rhododendron, bergknapp, kanelbjørk, fuglekirsebær, grønne vegger med klatrevillvin er planter som er benyttet for å gjenspeile de naturlige omgivelsene. Resultatet er et vakkert naturlig uteanlegg som vi og alle involverte i prosjektet er svært stolte av.

Videre utvikling

Vi gjelder oss til fortsettelsen, og videre utvikling sammen med eierene rundt dette innovative produksjonsanlegget.

Bilder

Se gjennom bildene, og legg til favorittene på din Pinterest.