Komplett Utemiljø

Om

Hva er Komplett Utemiljø?

Hos oss får du hele pakken, fra planlegging/tegning til ferdig hage og årlig vedlikehold, i én og samme bedrift – det er det som er «Komplett».

Kort fortalt

Alt på ett sted

Vi planlegger, bygger og vedlikeholder alle slags utemiljøer for privatpersoner og bedrifter. Våre tjenester, anerkjente kvalitet og naturlige design er etterhvert blitt et begrep i det norske hagemarkedet.

Hva skiller Komplett Utemiljø ut i mengden?

Vårt utgangspunkt for å planlegge et hageanlegg, er alltid først og fremst å designe estetisk vakre utemiljøer det er godt å være i. Ved hjelp av godt sammensatte elementer som materialvalg, teksturer, fargevalg, beplantning og smarte løsninger, skaper vi frodige, vakre og samtidig vedlikeholdsenkle hager.

Hvordan er det mulig tenker du?

Det er her vår spesialkunnskap rundt design, bred plantekjennskap, materialvalg, fargesammensetninger, lyssetting mm.kommer til sin rett. Vi synes at i en hage skal man være omgitt av grønt, frodighet og liv, uten at det krever masse arbeid for deg som hageeier.

Våre designere er dyktige plantekjennere og velger helst planter som skaper enkelt vedlikehold samtidig som hagen alikevel bugner med grønt, i kontrollerte former.

Tredje generasjon

Grunder Leif Bjarte Krogstad, er tredje generasjon anleggsgartner. Det hele startet med enkle hage og grøntvedlikehold for ca 50 år siden. Når bestefar Lars Aksdal startet å dra på årene overtok Leif Bjartes far kundeporteføljen og drev i mange år videre, før Leif Bjarte overtok stafettpinnen i 1996.

I år 2000 kjøpte Leif Bjarte og Anne en vakker gartnerieiendom på Høievegen i Tysvær kommune. Denne eiendommen er det i dag bygget opp et vakker parkanlegg der de tester ut nye sammensetninger og konsepter, før de bygges hos kunder. Parken er i dag kjent som «Kompletthagen», har også sin egen instagram profil, besøk av cruiseturister, lag og foreninger etter avtale.

Våren 2020 ble det laget en episode fra hagen vist på NRK1, i serien «Hagen Min».
Bla. konseptene Spahage og Sandplen har vi bygget pilotprosjekter på her.

Stor etterspørsel

Selskapet utfører byggeoppdrag på hele sørvest-landet.

Vårt hovedkontor i Haugesund-området ligger sentralt plassert mellom Stavanger og Bergen, på Frakkagjerdvegen 191, Tysvær kommune.

2016 åpnet vi avdelingskontor i Stavanger, med kontor/showroom sentralt plassert, i Vierveien 6, i Hillevåg.

Både i Haugesund og Stavanger-regionen er etterspørselen etter vårt unike konsept stor, og vi ønsker alle nye kunder hjertelig velkommen innom oss for en prosjektprat.

Hvem er vi?

Ansatte - Lokasjon
  • Alle avdelinger
  • Haugesund
  • Stavanger