Om oss

Vårt hovedkontor ligger i moderne og trivelige lokaler i LØÅ – Kontorfellesskapet i Tysvær, ca. 10 minutter fra Haugesund.

Hva gjør vi?

Hos oss får du hele pakken, fra tegning til ferdig hage og årlig vedlikehold i én og samme bedrift – det er det som er «Komplett». Vi planlegger, bygger og vedlikeholder alle slags utemiljøer for privatpersoner og bedrifter. Våre tjenester, anerkjente kvalitet og naturlige design er etterhvert blitt et begrep i markedet.

Vi utfører byggeoppdrag på hele sørvest-landet.

Stor etterspørsel

2016 åpnet vi avdelingskontor i Stavanger, med kontor sentralt plassert i Vierveien 6.

I Stavangerregionen er etterspørselen etter vårt unike konsept stor, og vi ønsker alle nye kunder hjertelig velkommen innom oss for en prat.

Les litt mer om oss som jobber i Komplett Utemiljø under.

Leif Bjarte Krogstad

Leif Bjarte er daglig leder og ledende hageutvikler i Komplett Utemiljø. Han kommer fra en familie med lange gartnerrøtter og startet for seg selv allerede i 1994. Leif Bjarte er glødende opptatt av god estetikk og brukervennlig design, og har oppnådd betydelig anerkjennelse både her hjemme og i ledende designmiljøer i England for «varemerket» Komplett Utemiljø og de hageløsningene bedriften har skapt. Er gift med Anne, og bor med familie på 5 i «Kompletthagen» i landlige omgivelser på Sørvåg i Tysvær. Leif Bjarte er medeier i Komplett Utemiljø og styremedlem i selskapet.

Send e-post til leif@komplettutemiljo.no

Anne Lønning Krogstad

Anne er utdannet hagedesigner og vår spesialist på håndtegnede perspektiver. Gjennom sin innovative tilnærming, har hun bidratt til å skape et eget uttrykk som over tid er blitt det som i dag gjenkjennes som Komplett Utemiljø sin helt spesielle design. Hun har i noen år også hatt ansvaret for kontorfunksjonen inkludert økonomiansvar, men vier seg nå i større grad til designoppgavene og kundekontakt i denne forbindelse. Er gift med Leif Bjarte, og bor med familie på 5 i «Kompletthagen» i landlige omgivelser på Sørvåg i Tysvær. Anne er medeier i Komplett Utemiljø og styreleder i selskapet.

Send e-post til anne@komplettutemiljo.no

Kristin Kalheim Bruflodt

Kristin Kalheim Bruflodt er hagedesigner og gartner knyttet til Komplett Utemiljø sin nye avdeling i Stavangerregionen. Hun har mange års erfaring som designer, og er en habil bruker av databaserte tegneprogram. Som gartner besitter hun verdifull plantekunnskap, og er flink til å trekke denne kunnskapen med inn i designløsningene. Kristin er gift med Tor Arild, og bor på Ålgård sammen med sine tre barn.

Heine Skogland

Heine er driftsjef for Komplett Utemiljø sin virksomhet i Haugesundregionen, han følger opp prosjektene våre og koordinerer hvem som skal være hvor. Han har årelang erfaring fra Veidekke, og har gått fra enhetsleder i bygg og vedlikeholdsenheten i Haugesunbd kommune, til oss i Komplett Utemiljø. Heine er gift med May-Britt og de bor sammen på Høie. Heines karaktertrekk: Familiemann, alltid smilende og glad, løsningsorientert og grundig.

Odd Helge Ånderå

Odd Helge Ånderå er driftsansvarlig for Komplett Utemiljø sin virksomhet i Stavangerregionen. Han har bakgrunn som anleggsgartner, og drev i mange år eget firma innenfor bransjen i byen.
Foruten dette har han mange år jobbet på hagesenter i Stavanger.
Odd Helge er praktisk anlagt, løsningsorientert og effektiv, og alltid på jakt etter funksjonelle tilnærminger. På fritiden lever han det glade landliv på småbruket på Sporkland. Odd Helge er gift med Kirsten og bor i Stavanger. Sammen har de to voksne barn.

Simon Sjursen

Arkitektstudent

Naida Osmandzikovic

Arkitektstudent

 

Kontaktskjema

Ta kontakt med oss, så svarer vi deg så raskt som mulig!

Komplett Utemiljø Haugesund

Komplett Utemiljø Haugesund
Frakkagjerdvegen 191, 5563 Førresfjorden, Norge
Direction

Komplett Utemiljø Stavanger

Komplett Utemiljø Stavanger
Vierveien 6, 4016 Stavanger, Norge
Direction
Haugesund

Frakkagjerdvegen 191
5563 Førresfjorden
Tlf.nr: 901 08 121

Stavanger

Vierveien 6
4016 Stavanger
Tlf.nr: 922 71 556

© 2019, Komplett Utemiljø AS

Laget med 💚 av Hype Machine

© 2019, Komplett Utemiljø AS

Laget med 💚av Hype Machine