Komplett Utemiljø

Personvern og cookies

Vi følger GDPR-reglene om personvern, og vi har laget denne personvernserklæringen for å opplyse deg om hva vi gjør med din personlige data, som vi henter fra denne nettsiden.

Personvernerklæring

Vilkår

Ved å bruke kontaktskjemaene som finnes på denne nettsidensiden, godtar du at vi kan bruke dataen til å kontakte deg angående salg.

Infokapsler

Vi bruker infokapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner, for å analysere trafikken vår og for å bedre våre brukeres opplevelse. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Det kan hende du vil ønske å skru av infokapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av Infokapsler i nettleseren du bruker. Vi foreslår at du benytter deg av nettleserens hjelpeseksjon eller besøker nettsiden Om infokapsler som kan gi veiledning for alle moderne nettlesere.

Kontaktskjemaer og behandling av data

Den personlige informasjonen vi mottar fra kontaktskjemaer, blir sendt direkte til den aktuelle personen, som er enten Leif Bjarte Krogstad eller Anne Lønning Krogstad. Deretter forblir informasjonen beskyttet under vårt ansvar, og informasjonen blir ikke gitt videre til tredjeparter utenfor Komplett Utemiljø AS, med mindre det er nødvendig for oss å levere våre tjenester.

Personvern

Det er Komplett Utemiljø AS sitt ansvar å beskytte dine personopplysninger.