Tjenester

Hos oss får du hele pakken, fra planlegging til utførelse i en og samme bedrift. Komplett Utemiljø planlegger, bygger og vedlikeholder alle slags utemiljø for privatpersoner og bedrifter. Best resultat får du når vi tar oss av hele prosessen fra planlegging til ferdig bygget hageanlegg. Vår anerkjente kvalitet, naturlige design med kunstnerisk vri, er etterhvert blitt et begrep i markedet.Vi utfører hagebyggeoppdrag i hele sørvest-Norge.

NYHET 2016!

Vi inkluderer nå 1 års serviceavtale i alle våre prosjekter.  Vi tar dermed hånd om det grønne det første og året, du velger selv om du vil fortsette avtalen eller overta selv etter det. Serviceavtalen inneholder følgende rutine:  Gjødsling av plen/beplantning – Beskjæring/stussing – Vårrensk i bed – Fri utskiftning av evt.utgåtte planter – Drift/support av evt.plenrobot.

«Gjør det lett – bygg hage med Komplett»


Hagedesign

Våre hagedesignere utformer hageplaner tilpasset ditt budsjett og behov. Med fokus på løsning, funksjon og design blir hagen akkurat det vi ønsker den skal være, et sted for rekreasjon og trivsel, og minimalt med vedlikehold. Planleggingsprosessen består normalt av følgende hovedpunkter:

  1. Prosjektmøte i vårt showroom eller en befaring ute i din hage, sammen ser vi på behov og muligheter rundt ditt hageprosjekt.
  2. Befaring, foto og oppmåling på tomten.
  3. Utarbeidelse av grovskisse med påfølgende skissekontroll/justeringer.
  4. Utarbeidelse av detaljert håndtegnet hageplan. Inkluderer plante/materiallister, belysningsplan, snitt/detaljer. 

Hagedesign tjenester prises etter stipulat ut fra antatt medgått tidsforbruk. Et eksakt tilbud på hageplan sendes pr.mail etter at omfang er kartlagt v/prosjektmøtet. Viktigere enn kostnad på selve planleggingen er hva som blir planlagt funksjon og levetid på anlegget. Det planlegges alltid ut fra en budsjettramme som du bestemmer selv og vi planlegger så et uteanlegg som det skal være mulig å realisere innenfor rammen du setter. Du bestemmer budsjett – vi bygger komplett.


Anleggsgartner

Enten oppdraget trenger hageplan eller ikke så kan vi nok hjelpe deg. De enkleste oppdragene utføres gjerne på grunnlag av befaring/pristilbud. Vi har anleggsgartnermester, planteeksperter, maskinførere, snekker, forskalingsnekker i staben vår og er klar for å håndtere oppdrag innenfor terrengforming, og bygging av konstruksjoner i tre, stein, betong og metall. Vi lager trapper, rekkverk, støper dekker, legger kantstein, planter og legger alle typer utendørs  belegg. Grøntdelen av faget er høyt prioritert, og vi vet å plassere rett plante på rett plass og hva som skal til for å få et vellykket grøntanlegg. En av våre dyktige prosjektledere vil sammen med deg lose prosjektet ditt trygt i havn.


Serviceavtale

Vi utfører også mange ulike typer av vedlikeholdsarbeid for privatpersoner og bedrifter. Vi beskjærer, klipper, trimmer, planter, luker, vanner, gjødsler, barker, rydder og reparerer. Om vinteren utfører vi snømåking og strøing for både privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi inngår både fastpris og timebaserte avtaler. Enten gjennom faste avtaler der vi tar oss av alt vedlikehold i hagen din, eller når du har ekstra behov for bare litt hjelp – det er opp til deg.

 

JEG TRENGER HJELP OG ØNSKER Å BLI KONTAKTET VEDRØRENDE