Tjenester

Vi har kategorisert tjenestene våre innenfor fire forskjellige områder  avhengig av hva du trenger – enten det skulle være en enkel jobb eller en komplett drømmehage fra A til Å.

Anleggsgartner+

Anleggsgartner+

Hvem er det for?

For deg som ønsker å få utført enkle arbeider, som ikke krever annet enn dyktige fagfolk, effektive maskiner og godt utstyr, uten en hageplan.

Teamet

Teamet utfører arbeid som graving, trefelling, muring, beleggningsstein, terrasse, ny kledning, bygging av garasje, hagestue, planting og mer.

Designhage

Den komplette løsningen

Designhage er Komplett Utemiljø sitt hjertebarn. Vi designer hagen sammen med deg, og realiserer det for deg, alt i ett og samme selskap.

De tre stegene

Først starter vi med et uforpliktende møte, som eventuelt går videre til å bli en ferdigstilt hageplan. Deretter realiserer vi drømmen din, ned til hver minste detalj. Videre velger mange å inngå en bevaringsavtale med oss.

Konsepter

Spahage

Drømmer du om et svømmebasseng i hagen?
Nyte hverdager og fest i en oase av vann og varme?
Da må du sjekke ut dette konseptet.

Sandplen

Sandplen er for alle med et uteområde, som ønsker seg en gressplen, som er vakker og brukbar uansett vær. Til denne plenen brukes det drenerende sand, i stedet for jord.

Vedlikehold

Hageservice på abonnement

Vi introduserer et enkelt abonnement på årlige rutinearbeider i hagen. Våre kompetente gartnere har lang erfaring og dyptgående kunnskap rundt vedlikehold av grøntanlegg, og utfører rutinearbeidene på riktig tidspunkt.

Søk