Komplett Utemiljø

Designhage

Alt-i-ett leveranse av hagedrømmen

Vi planlegger, designer og realiserer ditt hageprosjekt. Hele prosessen i ett og samme firma. Med våre dyktige hagedesignere, anleggsgartnere, tømrere, maskinførere, planteeksperter, tar vi oss av hele prosessen.

Referanser

Her kan du utforske forskjellige drømmehager vi har jobbet med.

  Komplett prosess

  Planleggingsprosessen starter med et møte hjemme hos deg. Vi drøfter uttrykk, behov, muligheter og budsjettramme. Her er alle muligheter åpne. 

  Vi utarbeider så en idé som presenteres i full 3D. En fin visualisering av hvordan våre idé ser ut i levende live. På dette stadiet kan man justere, legge til eller begrense. 

  Til slutt ferdigstilles hageplanen, en reell visualisering i 3D. Din hagedrøm er så klar til å bygges.

  Den enkleste veien til drømmehagen.

  Vi lager en hageplan

  Våre planleggings prosesser starter med et uforpliktende prosjektmøte enten som videomøte eller «live» i vårt kontor i Haugesund eller Stavanger.

  I dette møtet finner vi sammen ut hvordan designet i din hage kan bli. Vi drøfter uttrykk, behov, muligheter, og budsjettramme. Her kan alt skje, i den grad du ønsker det.

  En idèskisse utarbeides og vi kaller inn til en gjennomgang av skisse og presenterer samtidig grovkalkyle på realisering. I møet kan man justere,legge til eller begrense.

  Til slutt ferdigstilles hageplanen, en reell visualisering i 3D. Vi gjennomgår den og det endelige fastpristilbudet sammen og din drømmehage er klar til å bygges.

  Vi bygger drømmen

  Med vår komplette løsning får du alle fagfelt dekket i én og samme bedrift, slik at hageplanen blir realisert som planlagt, til hver minste dlille detalj. En av våre erfarne prosjektledere vil holde deg løpende informert og trygget gjennom hele byggeprosessen og sammen med sitt allsidige team bygges hagen opp med gjennomgående fokus på kvalitet, kreativitet og ekte skaperglede.

  Bevar din investering

  Hagen er en levende/voksende organisme. For å garantere at den etablerer seg slik vi hadde tenkt, følger vi opp all beplantningene hele påfølgende sesong etter ferdigstillelse. Vi gjødsler og skifter ut evt. utgåtte planter, kostnadsfritt.

  Deretter velger mange å fortsette med en abonnementsavtale slik at hagen bevares og eldes med vakker “patina” over tid.

  Komplett konsept

  ikon

  1. Hageplan

  ikon

  2. Bygging

  ikon

  3. Bevaring