Komplett Utemiljø

Designhage

Alt-i-ett leveranse av hagedrømmen

Designhage er Komplett Utemiljø sitt hjertebarn og identitet. Her designer vi hagen sammen med deg, og realiserer det hele for deg. Du bidrar med ønsker og budsjettramme og vi ordner resten, alt i ett og samme firma.

Referanser

Her kan du utforske forskjellige drømmehager vi har jobbet med.

  Prosessen vår

  Den enkleste veien til drømmehagen.

  Vi lager en hageplan

  Våre planleggings prosesser starter med et uforpliktende prosjektmøte enten som videomøte eller «live» i vårt kontor i Haugesund eller Stavanger.

  I dette møtet finner vi sammen ut hvordan designet i din hage kan bli. Vi drøfter uttrykk, behov, muligheter, og budsjettramme. Her kan alt skje, i den grad du ønsker det.

  En idèskisse utarbeides og vi kaller inn til en gjennomgang av skisse og presenterer samtidig grovkalkyle på realisering. I møet kan man justere,legge til eller begrense.

  Til slutt ferdigstilles hageplanen, en reell visualisering i 3D. Vi gjennomgår den og det endelige fastpristilbudet sammen og din drømmehage er klar til å bygges.

  Vi bygger drømmen

  Med vår komplette løsning får du alle fagfelt dekket i én og samme bedrift, slik at hageplanen blir realisert som planlagt, til hver minste dlille detalj. En av våre erfarne prosjektledere vil holde deg løpende informert og trygget gjennom hele byggeprosessen og sammen med sitt allsidige team bygges hagen opp med gjennomgående fokus på kvalitet, kreativitet og ekte skaperglede.

  Bevar din investering

  Hagen er en levende/voksende organisme. For å garantere at den etablerer seg slik vi hadde tenkt, følger vi opp all beplantningene hele påfølgende sesong etter ferdigstillelse. Vi gjødsler og skifter ut evt. utgåtte planter, kostnadsfritt.

  Deretter velger mange å fortsette med en abonnementsavtale slik at hagen bevares og eldes med vakker “patina” over tid.

  Komplett konsept

  Dette er kort fortalt vårt helhetlige drømmehage konsept. Gjør det varig, vakkert og lett – bygg hage med Komplett Utemiljø.

  ikon

  1. Hageplan

  ikon

  2. Bygging

  ikon

  3. Bevaring